Marketing Digital y Proyectos Web

Nuestros Clientes Opinan

Estem encantats amb la gran tasca que realitzeu un equip molt dedicat i professional que ens resolt tot el que necessitem moltissimes gràcies per la vostra professionalitat i el tracte personal impecable
Cafè del Centre
Som una petita empresa productora d’oli d’oliva de la Bisbal del Penedès anomenada Torclum. Vàrem conèixer a la Carme i l’Enric en un fira i parlant parlant ens varen dir que tenien una empresa de creacions de webs i Màrketing digital. Al cap d’uns dies ens varem posar en contacte amb ells per començar a treballar la que volíem que fos la nostra nova web. La proposta que ens varen passar va ser genial hi havia tots els detalls. Ens van assessorar de què hauríem de posar com a punts forts. I hem de dir que va ser penjar la web i començar a veure resultats… en comparació a com teníem i com treballava l’antiga web no tenia res a veure! Estem molt i molt contents del tracte familiar que Morethansites ens aporta i treballen com un més de l’empresa. Sempre atents a tots els detalls i sempre apunt per proposar noves campanyes publicitàries. És d’agraïr la seva dedicació i que sempre pots comptar amb ells en qualsevol moment. Des de Torclum volem donar les gràcies per la feina ben feta a tot l’equip de Morethansites!
Torclum
Ester i JordiTorclum
No sé com dir-vos lo agraïda que estic per la vostra ajuda amb tot aquest món de la informàtica, xarxes socials etc. Gràcies per saber comunicar tot allò que passa a casa nostra. El dia a dia del centre, els vostres consells, les recomanacions. Plasmar amb paraules i imatges tots els sentiments que vivim. Per la participació que heu aconseguit d’alguns dels familiars. Per insistir en que us fem arribar fotos de les activitats que estem fent. Només tinc paraules d’agraïment per la sensibilitat que teniu a l’hora de transmetre el que aquí passa. Sense vosaltres no hagués estat possible.
la nostra llar
MaiteLa Nostra Llar
Les conocí precisamente antes de empezar a trabajar con ellos, realizando una instalación en sus oficinas, tal como les vi su forma de trabajar decidimos delegar en ellos todo nuestro trabajo de marketing, el resultado es el esperado, hemos incrementado nuestra clientela y mejorado el posicionamiento web.
Acabats de la Fusta
EstebanAcabats de la Fusta

Puedes dejar aquí tu opinión

Responsable:
MORETHANSITES S.L.
Finalidad:
1. Prestar tu opinión.
2. Poderte enviar nuestro newsletter y realizar comunicaciones informativas y publicitarias de nuestros servicios, incluso por medios electrónicos.
Legitimidad:
Consentimiento del interesado
Destinatarios:
No se cederán datos a terceros salvo obligación legal.
Derechos:
Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
Información adicional:
Puede consultar la información adicional y detallada en nuestro apartado Política de Privacidad