Màrqueting Digital i Projectes Web

Impulsa el teu negoci amb el Kit Digital

Accedeix a ajudes de fins a 12.000 euros per a la teva empresa.

Què és el Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya que subvenciona la implantació de solucions digitals per millorar el nivell de maduresa digital de les petites empreses i autònoms. Es finança amb els fons de recuperació de la Unió Europea.

A qui va dirigit

Poden acollir-se a les ajudes del Kit Digital les microempreses, petites empreses i treballadors autònoms de qualsevol sector, sempre que compleixen els requisits i ho sol·licitin mitjançant un Agent Digitalitzador autoritzat com Morethansites.

Com aconseguir el teu Bo Digital

Des de Morethansites, t’ajudem a dur a terme tots els tràmits per sol·licitar el teu Bo Digital: des de realitzar un diagnòstic del nivell de digitalització del teu negoci, a triar les solucions i serveis digitals que més et convinguin entre el nostre catàleg.

Kit Digital

Què inclou el nostre servei de Kit Digital

A Morethansites fa més d’una dècada que ajudem els emprenedors, negocis i autònoms a endinsar-se al món digital. Al nostre catàleg de serveis del Kit Digital trobaràs les eines que necessites per tenir més visibilitat a Internet amb una pàgina web, començar a vendre amb el comerç electrònic, arribar a més clients mitjançant les xarxes socials i tenir una presència avançada a Internet. Sempre amb l’assessorament professional i proper del nostre equip, que resoldrà tots els teus dubtes i t’ajudarà en tot el que necessitis perquè puguis concentrar-te en fer créixer el teu negoci.

Projectes web

Crea una pàgina web per a la teva empresa per començar a tenir presència a Internet, posa en marxa el teu negoci en línia o digitalitza la teva activitat amb solucions de videoconsulta, e-learning, col·laboració remota, etc. 

E-Commerce

Comença a vendre a través d’Internet i arriba a clients de tot arreu. T’oferim solucions de comerç electrònic clau en mà basades en les plataformes d’ecommerce més populars i fiables del mercat.

Xarxes socials

Amplia l’abast de la teva presència digital amb una participació activa a les principals xarxes socials. Connecta amb nous clients, fidelitza els teus compradors i dóna una millor atenció als teus usuaris en els canals socials.

Presència avançada a Internet

Maximitza la teva presència online amb estratègies avançades. Optimitza el teu lloc web, analitza la teva competència i utilitza paraules clau rellevants per connectar amb més clients.

Imports de les ajudes

El programa Kit Digital comprèn diferents trams, en funció de l’import màxim de les ajudes a les quals pot accedir cada empresa depenent de la seva mida. Les ajudes es concedeixen per ordre d’inscripció. Per tant, quan abans iniciïs la tramitació de la teva subvenció, més possibilitats tindràs de poder acollir-te a les subvencions del programa.

kit digital
kit digital
kit digital

De 0 a 2 treballadors

Ajudes destinades a micropimes i autònoms que tinguin entre 0 i 2 empleats. L’import màxim del Bo Digital és de fins a 2.000 euros.

De 3 a 9 treballadors

Aquestes ajudes van destinades a petites empreses de fins a 9 treballadors i poden optar a una subvenció de màxim 6.000 euros.

De 10 a 49 treballadors

Les empreses petites i mitjanes que tinguin un màxim de 49 treballadors poden sol·licitar un Bo Digital de fins a 12.000 euros.

De 0 a 2 treballadors

Ajudes destinades a micropimes i autònoms que tinguin entre 1 i 3 empleats. L’import màxim del Bo Digital és de fins a 2.000 euros.

De 3 a 9 treballadors

Aquestes ajudes van destinades a petites empreses de fins a 9 treballadors i poden optar a una subvenció de màxim 6.000 euros.

De 10 a 49 treballadors

Les empreses petites i mitjanes que tinguin un màxim de 49 treballadors poden sol·licitar un Bo Digital de fins a 12.000 euros.

Ho tramitem per tu

Com sol·licito el meu bo digital

Ens encarreguem de tramitar el Bo Digital en nom de la teva empresa. Només has d’omplir el formulari de contacte i facilitar-nos les dades bàsiques que et demanarem. Gestionarem la teva sol·licitud mitjançant una empresa col·laboradora que està especialitzada en tramitacions de finançament i subvencions per empreses. Un servei integral per fer-te el procés més fàcil!

Obert a totes les empreses

Quins són els requisits de Kit Digital

Les ajudes del Kit Digital estan a disposició de totes les petites empreses, microempreses o autònoms que compleixin uns senzills requisits. Per exemple, han d’estar al corrent de les obligacions amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social i no haver rebut altres ajudes europees. T’informem gratuïtament i et confirmem si compleixes els requisits, sense compromís!

Comença la tramitació

Quins són els requisits de Kit Digital

Pròximament, s’obrirà la primera convocatòria d’ajudes del Kit Digital, amb una dotació de 3.000 milions d’euros. Comença a realitzar els tràmits preliminars ara (sense cap cost) i estigues preparat per acollir-te a les subvencions tan bon punt estiguin disponibles. T’avisarem quan s’obri la convocatòria!

Comença la tramitació

Quan és la primera convocatòria?

Pròximament, s’obrirà la primera convocatòria d’ajudes del Kit Digital, amb una dotació de 3.000 milions d’euros. Comença a realitzar els tràmits preliminars ara (sense cap cost) i estigues preparat per acollir-te a les subvencions tan bon punt estiguin disponibles. T’avisarem quan s’obri la convocatòria!

FAQ

Resol més dubtes sobre el Kit Digital

A continuació trobaràs resposta als dubtes més habituals sobre el Kit Digital, requisits de les convocatòries, qui pot sol·licitar les ajudes, els tipus de projectes que es poden acollir al Bo Digital, etc. Si tens més preguntes, contacta amb nosaltres.

Les ajudes del Kit Digital consisteixen en un Bo Digital amb una dotació econòmica que pots destinar a implementar una o diverses solucions digitals del catàleg dels Agents Digitalitzadors que ofereixen els serveis i estan acollits a aquestes subvencions.

El programa Kit Digital s’emmarca al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. Es finança amb els fons de la Unió Europea – NextGenerationEU amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital de les pimes, negocis i autònoms.

Les empreses poden optar a subvencions de fins a 12.000 euros per finançar el desenvolupament de les solucions i serveis digitals inclosos en el marc del programa, que han de ser proporcionats per un Agent Digitalitzador autoritzat per acollir-se a aquesta iniciativa.

Els ajuts econòmics del Bo Digital permeten accedir al catàleg de serveis dels Agents Digitalitzadors adherits al programa. Aquests són els que desenvolupen i lliuren les solucions i serveis tecnològics a les empreses i professionals beneficiaris del Programa Kit Digital.

El Bo Digital cobreix l’import íntegre dels serveis prestats per l’Agent Digitalitzador que es poden acollir al programa. Les empreses només hauran d’abonar l’IVA corresponent als serveis, que es pot desgravar.

Un cop oberta la convocatòria, les empreses tenen tres mesos per demanar el Bo Digital, fins a esgotar el pressupost disponible. Les sol·licituds seran resoltes i notificades en un termini màxim de sis mesos des de la seva recepció. Aleshores, les empreses disposaran de sis mesos per signar l’Acord de Prestació de Serveis amb l’Agent Digitalitzador que hagin triat per realitzar el seu projecte digital.

A Morethansites portem des de 2009 ajudant les petites empreses i els autònoms a fer créixer el seu negoci amb solucions digitals. Som experts en el desenvolupament de pàgines web, botigues de comerç electrònic, gestió de xarxes socials i posicionament a Internet. Hem treballat per empreses de molts sectors i acompanyem els nostres clients en tots els passos, perquè no t’hagis de preocupar de res.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Vols més informació sobre les ajudes del Kit Digital? T’agradaria iniciar els tràmits per obtenir el teu Bo Digital? Desitges saber quines solucions digitals poden beneficiar el teu negoci? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assesorarem!

Informació bàsica sobre la Protecció de Dades
Responsable: MORETHANSITES S.L.
Finalidad: Prestar la información o servicios que nos solicites. Poderte enviar nuestro newsletter y realizar comunicaciones informativas y publicitarias de nuestros servicios, incluso por medios electrónicos.
Legitimidad: Consentimiento del interesado
Destinatarios: No se cederán datos a terceros salvo obligación legal.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada en nuestro apartado Política de Privacidad

T’interessen diferents serveis?

Amb el Bo Digital, pots contractar més d’un servei dels que figuren al catàleg del teu Agent Digitalitzador, fins a esgotar els fons que t’hagin concedit. Consulta’ns i et farem una proposta a mida!