Màrqueting Digital i Projectes Web
Kit Digital

KIT DIGITAL

Presència avançada a Internet

Programa Kit Digital cofinançat pels fons NEXT GENERATION (EU) del mecanisme de recuperació i resiliència.

Servei dedicat a projectes o negocis d’autònoms, microempreses o petites empreses que volen optimitzar la seva presència a Internet i millorar la seva visibilitat.

Ideal per a qualsevol negoci que desitja millorar el seu posicionament a Internet i augmentar el seu tràfic.

Des de 2.000€

Preu orientatiu

KIT DIGITAL

PRESÈNCIA AVANÇADA A INTERNET

Aconsegueix una major visibilitat a Internet mitjançant tècniques avançades de SEO, anàlisi de la competència i estratègies de paraules clau. A Morethansites ens ocupem d’optimitzar la teva web, millorar el teu posicionament i oferir-te informes mensuals per seguir la teva evolució.

Presència avançada a Internet

Què pot fer una presència avançada a Internet pel teu negoci?

Amb l’auge d’Internet, és vital assegurar un lloc destacat als motors de cerca per atraure més clients potencials. Amb les nostres tècniques avançades, assegura’t que la teva empresa aparegui als resultats rellevants quan els usuaris cerquen serveis o productes que oferixes. Incrementa el teu tràfic i connecta amb més clients.

Què t’oferim?

SEO On-Page

Optimitza la estructura i el contingut intern del teu lloc web per millorar el teu posicionament.

Anàlisi de paraules clau

Gestiona, cerca i analitza les paraules clau per assegurar que els teus continguts siguin rellevants i apareguin als resultats de cerca.

Anàlisi de la competència

Entendre on es situa el teu negoci respecte als teus competidors és crucial. Analitzem els teus competidors principals, les seves estratègies, i identifiquem oportunitats per posicionar la teva empresa d’una manera més competitiva al mercat.

SEO Off-Page

Execució d’accions fora del teu lloc web per millorar el teu posicionament orgànic.

Informe mensual de seguiment

Cada mes, t’informem de l’evolució del teu posicionament, les accions realitzades, l’anàlisi de la competència i altres mètriques importants.

Com treballem

Disposem d’un equip d’especialistes en SEO i posicionament que s’encarregarà d’analitzar el teu lloc web, implementar les millors estratègies i informar-te regularment dels resultats aconseguits. El nostre objectiu és que la teva empresa es posi al davant dels teus competidors a Internet.

T’agradaria saber més?

Contacta amb nosaltres emplenant el següent formulari i et farem arribar més informació sobre el nostre servei de Presència Avançada a Internet, junt amb una proposta específica per la teva empresa si ho desitges.

Informació bàsica sobre la Protecció de Dades
Responsable: MORETHANSITES S.L.
Finalidad: Prestar la información o servicios que nos solicites. Poderte enviar nuestro newsletter y realizar comunicaciones informativas y publicitarias de nuestros servicios, incluso por medios electrónicos.
Legitimidad: Consentimiento del interesado
Destinatarios: No se cederán datos a terceros salvo obligación legal.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada en nuestro apartado Política de Privacidad

Coneix altres serveis

Consulta els altres serveis que t’oferim per complementar la teva presència avançada a Internet que ofereixi la imatge de marca professional que desitges. Ens ocupem de tot!