Màrqueting Digital i Projectes Web

Els Nostres Clients Opinen

Sovint deixar-se portar per la intuïció funciona i amb mi, ha funcionat!
Vaig conèixer Morethansites en un sopar i quan vaig escoltar com parlaven d’ells i de la seva tasca, vaig saber que volia treballar amb gent així.
Sou un equip empàtic, disciplinat, accessible i sobretot entregat. Gràcies per ajudar-me. Espero poder seguir treballant amb vosaltres un munt de temps més!
Alpi Paper
ElisabethAlpi Paper
Moltes gràcies a Carme, Enric i la resta de l’equip pel vostre excel·lent treball. Heu entès perfectament la idea que tenia al cap i l’heu plasmat en un desenvolupament que ha superat les meves expectatives. Estic encantat amb tots els detalls i funcionalitats del Directori de Freelance, així com del nivell d’integració i automatització aconseguit. No paro de rebre felicitacions dels meus clients i usuaris. Treballar amb vosaltres val molt la pena!
Redactor Frelance
Redactor Frelance
Què dir, estem súper contents amb Morethansites realment a nosaltres particularment ens ha ajudat amb molts sentits. Sobretot, el que més es la seva constancia, perseverancia i saben escoltar el que realment necessites. Moltes moltes gràcies!.
Bar Los Maños
Estem encantats amb la gran tasca que realitzeu un equip molt dedicat i professional que ens resolt tot el que necessitem moltissimes gràcies per la vostra professionalitat i el tracte personal impecable
Cafè del Centre
Som una petita empresa productora d’oli d’oliva de la Bisbal del Penedès anomenada Torclum. Vàrem conèixer a la Carme i l’Enric en un fira i parlant parlant ens varen dir que tenien una empresa de creacions de webs i Màrketing digital. Al cap d’uns dies ens varem posar en contacte amb ells per començar a treballar la que volíem que fos la nostra nova web. La proposta que ens varen passar va ser genial hi havia tots els detalls. Ens van assessorar de què hauríem de posar com a punts forts. I hem de dir que va ser penjar la web i començar a veure resultats… en comparació a com teníem i com treballava l’antiga web no tenia res a veure! Estem molt i molt contents del tracte familiar que Morethansites ens aporta i treballen com un més de l’empresa. Sempre atents a tots els detalls i sempre apunt per proposar noves campanyes publicitàries. És d’agraïr la seva dedicació i que sempre pots comptar amb ells en qualsevol moment. Des de Torclum volem donar les gràcies per la feina ben feta a tot l’equip de Morethansites!
Torclum
Ester i JordiTorclum
No sé com dir-vos lo agraïda que estic per la vostra ajuda amb tot aquest món de la informàtica, xarxes socials etc. Gràcies per saber comunicar tot allò que passa a casa nostra. El dia a dia del centre, els vostres consells, les recomanacions. Plasmar amb paraules i imatges tots els sentiments que vivim. Per la participació que heu aconseguit d’alguns dels familiars. Per insistir en que us fem arribar fotos de les activitats que estem fent. Només tinc paraules d’agraïment per la sensibilitat que teniu a l’hora de transmetre el que aquí passa. Sense vosaltres no hagués estat possible.
la nostra llar
MaiteLa Nostra Llar
Les conocí precisamente antes de empezar a trabajar con ellos, realizando una instalación en sus oficinas, tal como les vi su forma de trabajar decidimos delegar en ellos todo nuestro trabajo de marketing, el resultado es el esperado, hemos incrementado nuestra clientela y mejorado el posicionamiento web.
Acabats de la Fusta
EstebanAcabats de la Fusta

Pots deixar aquí la teva opinió

Responsable:
MORETHANSITES S.L.
Finalitat:
1. Prestar la teva opinió.
2. Poder-te enviar el nostre newsletter i realitzar comunicacions informatives i publicitàries dels nostres serveis, fins i tot per mitjans electrònics.
Legitimitat:
Consentiment de l'interessat
Destinataris:
No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Drets:
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Información adicional:
Podeu consultar la informació addicional i detallada en el nostre apartat Política de Privacitat