Màrqueting Digital i Projectes Web

Els Nostres Clients Opinen

Morethansites se llama la empresa. Y es precisamente lo que es. Además de hacer una web espectacular desde la estética hasta el mínimo detalle en textos, navegación y SEO, Carme y Enric te asesoran en cada paso. El resultado es una experiencia completa de crecimiento y aprendizaje más allá del impactante producto final. Saben captar la esencia del cliente para plasmarla en su trabajo. Accesibles, amables, profundamente generosos con su tiempo y conocimientos, excelentes personas y unos profesionales como la copa de un pino. Tanto es así que pasé de no estar segura de querer contratar una empresa para crear mi web a estar convencida de que es el dinero mejor invertido de mi vida profesional. Sin duda seguiré trabajando con ellos en otros aspectos de mi emprendimiento.
Yamila Fakhouri
Yamila Fakhouri
La experiencia de contar con Carme y Enric en la creación de nuestra nueva web ha sido plenamente satisfactoria. Nos hemos sentido muy acompañados en las distintas etapas del proceso y hemos valorado especialmente su disponibilidad para mantener reuniones online y la fluidez en la comunicación. Habíamos retrasado la renovación de nuestra web porque pensábamos que sería estresante, pero no ha sido así gracias a su excelente disposición para facilitarnos el proceso. También ha sido importante para nosotros su profesionalidad y el cuidado de los detalles.

Ha sido un auténtico placer recibir las propuestas de Carme al ir planificando la web y nos ha encantado su empatía y proactividad. Destacamos su implicación en el proyecto y su compromiso para lograr que la web fuera un reflejo auténtico de lo que hacemos, que encajara con nosotros y nuestros valores. Nos ha sido de gran ayuda que tanto Enric como Carme nos hayan ofrecido distintas opciones, nos hayan recomendado a profesionales de su confianza para servicios complementarios de la web y hayan asumido tareas técnicamente complejas para nosotros. En definitiva, han superado nuestras expectativas y agradecemos enormemente su trabajo.

Textos Académicos
Susana Quintas y Julian ThomasTextos Académicos
Treballar amb @morethansites ha estat una de les experiències més gratificants que he tingut professionalment. I no és una dita o un comentari amable. És exacte. Conec els fundadors, la Carme i l’Enric des de fa molt i sempre s’han caracteritzat per posar molt d’amor, sí d’amor, professionalitat, mim, talent, creativitat, en tot allò que fan i excedir expectatives. Volia renovar la meva web però em resultava difícil estructurar-la i transmetre el missatge i des de @morethansites han fet que semblés fàcil, guiant, pas a pas, suggerint idees, deixant espai per fer-la meva, desembussant el procés quan no sabia com avançar i acompanyant fins al final, per a un resultat que m’emociona i amb què em sento més que satisfeta. Gràcies. Moltes gràcies!!!
WIN What is Next
Teresa Van OorschotWinWhatisNext
L’Enric i la Carme desprenen una gran professionalitat i són gent molt propera on en qualsevol moment, si et sorgeixen dubtes, pots comptar amb ells! Agrair-los les seves grans idees alhora de renovar el nostre espai web i aportar-li un aire modern, intuitiu i molt elegant! Hem quedat molt contents amb el canvi que hem fet!
FMP favicon
Josep Mª RosellFinca Mas Perdut
Ha estat un plaer treballar amb la Carme i l’Enric per la seva professionalitat, dedicació, proximitat i amabilitat. Han donat forma i plasmat, d’una forma excel-lent, les idees que tenia el cap i l’essència del meu negoci, tant en la creació de la web com en els dissenys corporatius. Sense cap mena de dubte ha estat una experiència molt satisfactòria, totalment recomenable i un encert absolut comptar amb ells!
Carlota González
Carlota GonzálezAdvocada
Vaig quedar impressionada al veure la pàgina web i l’instagram de l’empresa d’un amic, em va agradar molt i em va semblar molt elegant. Li vaig demanar el contacte i així vaig conèixer a Morethansites.
Han passat dos anys i la meva empresa ha millorat la presència online i el posicionament, estic encantada amb el treball que estan realitzant ja que cada vegada són més les persones que coneixen la meva empresa per Internet, i el més important és que empatitzen plasmant el model de negoci que jo vull vendre.
Gràcies per la vostra professionalitat.
MedicalGrass
Manuela TorreblancaMedicalGrass
El 2014 volia modernitzar la meva web. Una amiga em va recomanar a Morethansites dient que estava satisfeta un 200 sobre 100. Així va ser com vaig conèixer a la Carme i després a l’Enric. Aquella entrevista amb la Carme va canviar la meva vida. No es tractava només de fer una web sinó d’una que em representés a mi. Des dels colors i la lletra. Com que m’agrada escriure, la Carme em va recomanar que afegís un blog. En fi, des de llavors només puc agrair haver-los conegut. Perquè no em van donar només el peix sinó que em van ensenyar a pescar. Em van ensenyar a manejar la meva web, el meu blog i tenir autonomia. Ells són els meus consultors de confiança de moltes coses. És més: ara he incorporat un sistema de visites en línia que funciona de meravella i que em van instal·lar ells. En tots aquests anys s’han guanyat la meva profunda estima a més d’un merescut reconeixement professional. Us dono gràcies cada dia! Com la meva amiga diu: no estic satisfeta al 100%, sinó al 200%. Perquè sempre donen més!
Cristina ZembaDra. Zemba
Ha estat una experiència única, un tracte molt directe amb l’equip de Morethansites, han encertat amb la idea que volia de web i botiga online, i el resultat està a la vista. Una pàgina espectacular a l’altura de les nostres pizzes, je je… Gràcies per la vostra feina.
LuísTrattoria da Luiggi
Sóm un dels primers clients que us vam donar plena confiança amb la vostra feina per crear un projecte que tot i haver passat més de 10 anys cada dia seguim treballant amb la mateixa il lusió. No tinc cap dubte que va ser un dels encerts més grans que hem pogut fer durant la nostra carrera empresarial. Gràcies sense vosaltres res seria igual!!!
Public Sabateria
PepPublic Sabateria
Sovint deixar-se portar per la intuïció funciona i amb mi, ha funcionat!
Vaig conèixer Morethansites en un sopar i quan vaig escoltar com parlaven d’ells i de la seva tasca, vaig saber que volia treballar amb gent així.
Sou un equip empàtic, disciplinat, accessible i sobretot entregat. Gràcies per ajudar-me. Espero poder seguir treballant amb vosaltres un munt de temps més!
Alpi Paper
ElisabethAlpi Paper
Moltes gràcies a Carme, Enric i la resta de l’equip pel vostre excel·lent treball. Heu entès perfectament la idea que tenia al cap i l’heu plasmat en un desenvolupament que ha superat les meves expectatives. Estic encantat amb tots els detalls i funcionalitats del Directori de Freelance, així com del nivell d’integració i automatització aconseguit. No paro de rebre felicitacions dels meus clients i usuaris. Treballar amb vosaltres val molt la pena!
Redactor Frelance
Roger GarcíaRedactor Freelance
Què dir, estem súper contents amb Morethansites realment a nosaltres particularment ens ha ajudat amb molts sentits. Sobretot, el que més es la seva constancia, perseverancia i saben escoltar el que realment necessites. Moltes moltes gràcies!
Mariví iBar Los Maños
Estem encantats amb la gran tasca que realitzeu un equip molt dedicat i professional que ens resolt tot el que necessitem moltissimes gràcies per la vostra professionalitat i el tracte personal impecable
Cafè del Centre
Som una petita empresa productora d’oli d’oliva de la Bisbal del Penedès anomenada Torclum. Vàrem conèixer a la Carme i l’Enric en un fira i parlant parlant ens varen dir que tenien una empresa de creacions de webs i Màrketing digital. Al cap d’uns dies ens varem posar en contacte amb ells per començar a treballar la que volíem que fos la nostra nova web. La proposta que ens varen passar va ser genial hi havia tots els detalls. Ens van assessorar de què hauríem de posar com a punts forts. I hem de dir que va ser penjar la web i començar a veure resultats… en comparació a com teníem i com treballava l’antiga web no tenia res a veure! Estem molt i molt contents del tracte familiar que Morethansites ens aporta i treballen com un més de l’empresa. Sempre atents a tots els detalls i sempre apunt per proposar noves campanyes publicitàries. És d’agraïr la seva dedicació i que sempre pots comptar amb ells en qualsevol moment. Des de Torclum volem donar les gràcies per la feina ben feta a tot l’equip de Morethansites!
Torclum
Ester y JordiTorclum
No sé com dir-vos lo agraïda que estic per la vostra ajuda amb tot aquest món de la informàtica, xarxes socials etc. Gràcies per saber comunicar tot allò que passa a casa nostra. El dia a dia del centre, els vostres consells, les recomanacions. Plasmar amb paraules i imatges tots els sentiments que vivim. Per la participació que heu aconseguit d’alguns dels familiars. Per insistir en que us fem arribar fotos de les activitats que estem fent. Només tinc paraules d’agraïment per la sensibilitat que teniu a l’hora de transmetre el que aquí passa. Sense vosaltres no hagués estat possible.
la nostra llar
MaiteLa Nostra Llar
Les conocí precisamente antes de empezar a trabajar con ellos, realizando una instalación en sus oficinas, tal como les vi su forma de trabajar decidimos delegar en ellos todo nuestro trabajo de marketing, el resultado es el esperado, hemos incrementado nuestra clientela y mejorado el posicionamiento web.
Acabats de la Fusta
EstebanAcabats de la Fusta

Pots deixar aquí la teva opinió

Responsable:
MORETHANSITES S.L.
Finalidad:
1. Prestar tu opinión.
2. Poderte enviar nuestro newsletter y realizar comunicaciones informativas y publicitarias de nuestros servicios, incluso por medios electrónicos.
Legitimidad:
Consentimiento del interesado
Destinatarios:
No se cederán datos a terceros salvo obligación legal.
Derechos:
Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
Información adicional:
Puede consultar la información adicional y detallada en nuestro apartado Política de Privacidad