Màrqueting Digital i Projectes Web

Oferim serveis que milloren la projecció dels nostres clients, començant sempre per conèixer el negoci, les seves potencialitats i objectius, i portant-ho a l’èxit amb les estratègies i recursos més adequats.

Online

Oferim solucions online que engloben qualsevol eina digital que un negoci pugui necessitar en el seu ecosistema online.

Una web per dirigir-nos al nostre públic potencial, clients i proveïdors presentant-nos corporativament, publicant els nostres coneixements, mostrant els nostres productes o serveis.

Un e-Commerce o comerç electrònic on donar sortida a qualsevol venda de serveis o productes a través d’internet.

Una bona gestió de les xarxes socials del teu negoci, on potenciarem la teva reputació digital i aconseguirem la difusió dels teus serveis.

Un bon posicionament utilitzant tècniques SEO permetrà que et trobin a la xarxa abans que als teus competidors.

Web

E-Commerce

Xarxes Socials

SEO

SEM

Posicionament

Graphic

Donem resposta a les necessitats gràfiques del teu negoci.

Gestionem les teves campanyes digitals, i també de les físiques quan ho necessitis. Creem o renovem la teva imatge corporativa, encarregant-nos del naming, logotips, targetes de visita, etc …

Realitzem targetes promocionals, flyers informatius, vinils per al teu local, així com també presentacions corporatives perquè aportis un valor afegit a les teves conferències potenciant la teva marca personal o professional.

Seran imprescindibles si tens una sala d’espera i vols promocionar els teus productes o serveis.

Imatge Corporativa

Flyers i Catàlegs

Presentacions

Rotulació Corporativa

Publicitat Exterior

Fotografia i Vídeo

Business

En tot projecte o objectiu empresarial és necessari un plantejament estratègic previ que tingui en compte les particularitats i l’entorn del negoci.

Analitzar cada cas, marcar un camí, definir uns objectius, etc… Només partint d’aquesta base podem plantejar les solucions més adequades en cada cas.

Projectes de Millora

Branding

Màrqueting

Publicitat

LOPD / LSSI

Què necessites

Necessites un web? Vols una presència professional a les xarxes socials? Captar més clients? Necessites potenciar els teus serveis? Vols mostrar una imatge que estigui a l’alçada? O simplement vols que parlem?