Màrqueting Digital i Projectes Web

Qui som

Som un equip multidisciplinari de persones especialitzades i amb experiència en cada un dels àmbits que conformen el màrqueting digital.

Com pensem

La manera de pensar condiciona inevitablement la nostra forma d’actuar en un projecte. Ens agrada ser coherents amb els valors que representen els nostres aspectes més característics i diferenciadors.

Primer les Persones

Sempre hem tingut clar que la tecnologia ha d’estar al servei de les persones i no a l’inrevés.

Gaudir treballant

Creiem que el que fas t’ha d’agradar, només així pots aconseguir resultats únics.

Simplicitat

La simplicitat és efectiva. Evitem l’excés de recursos que són innecessaris i que dificulten la comprensió a la teva web.

Implicació en cada projecte

La implicació amb les circumstàncies del client i en la resolució del projecte és fonamental.

Què fem

Oferim serveis que milloren la projecció dels nostres clients, començant sempre per conèixer el negoci, les seves potencialitats i objectius, i portant-ho a l’èxit amb les estratègies i recursos més adequats.

Per Què Escollir-nos

Cada projecte és per a nosaltres un nou repte i alhora un desig de millora que volem fer realitat amb la màxima implicació. Pensem que només d’aquesta manera s’aconsegueix arribar a l’èxit.

Els Nostres Clients Opinen

L'equip de Morethansites es caracteritza per la seva professionalitat i rigor. És destacable la seva habilitat per entendre no només les necessitats dels seus clients si no la dels clients dels seus clients, buscant, i sens dubte aconseguint, un resultat que combina funcionalitat, estètica i clara orientació al negoci. M'han ajudat no només a crear un web per a la meva empresa si no a definir la imatge que aquesta ofereix al target a què em dirigeixo. Per aquesta raó els acostumo a dir amb afecte MuchMoreThanSites.- WIN What Is Next

La qüestió no és què fem, sinó com ho fem