Marketing Digital y Proyectos Web
May 02
Subvencions

Oberta la convocatòria de subvencions per a la transformació digital d’empreses i comerços

Si tens un negoci i vols posar-te al dia pel que fa a les noves tecnologies digitals, aleshores t’interessarà saber que s’acaba d’obrir la convocatòria de subvencions per a la transformació digital d’empreses i comerços que ofereix la Generalitat de Catalunya. Aquesta línia d’ajudes, gestionada pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), va adreçada a les empreses de comerç, serveis, moda i parades de mercat municipal que presentin iniciatives encaminades a millorar la seva competitivitat mitjançant la tecnologia. El programa està dotat amb un pressupost de 4,3 milions d’euros i el termini de presentació de les sol·licituds acaba el 23 de maig de 2019.

Quina mena de projectes es poden beneficiar d’aquestes subvencions de la Generalitat de Catalunya? Segons expliquen les bases reguladores del programa, l’objectiu és la modernització de les empreses, la millora de la competitivitat, la internacionalització i la millora dels serveis als consumidors. Alguns exemples esmentats a la convocatòria serien:

  • Creació de pàgines web i portals de comerç electrònic.
  • Adaptació de llocs web perquè siguin responsius i multiidioma.
  • Campanyes de posicionament SEO i SEM i de xarxes socials.
  • Campanyes de pagament per clic, enllaços patrocinats i d’afiliats.
  • Desenvolupament d’aplicacions mòbils i sistemes informàtics de gestió.
  • Sistemes de digitalització de la publicitat i cartelleria digital.

Com pots veure, hi ha un ampli ventall de propostes que la teva empresa o comerç pot presentar per beneficiar-se d’aquestes subvencions, l’import de les quals va dels 1.000 euros a 60.000 euros per projecte en funció de la modalitat i el tipus de sol·licitant. Aprofita l’ocasió!

T’ajudem a sol·licitar la teva subvenció

A Morethansites t’oferim un ampli ventall de serveis per a la transformació digital del teu negoci: disseny i programació de pàgines web i llocs d’ecommerce, gestió de campanyes de posicionament SEO, SEM i a xarxes socials, projectes d’imatge corporativa, publicitat i retolació (tradicional o digital), fotografia i vídeo, fulletons, catàlegs, adaptació a LOPD, LSSI i RGPD, etc. En tots els projectes, els professionals del nostre equip s’esforçaran al màxim per oferir-te els millors resultats que donin un nou impuls al teu negoci mitjançant la tecnologia més moderna.

També et podem ajudar a preparar la documentació necessària per presentar la teva sol·licitud de subvenció, tenim molta experiència assessorant els nostres clients. Només ens has d’explicar què vols fer i ens posarem a treballar; i si no ho tens clar, consulta’ns i analitzarem com la tecnologia pot millorar el teu negoci. No deixis escapar l’oportunitat de beneficiar-te d’aquesta convocatòria de subvencions. El temps corre!

Posa’t en contacte amb nosaltres per informar-te d’aquestes i altres ajudes per empreses.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *